1. Haberler
  2. Genel
  3. Yedi Başak’tan 2026 Kurban Kampanyası: “Kurbanım Kardeşime”

Yedi Başak’tan 2026 Kurban Kampanyası: “Kurbanım Kardeşime”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, 2026 yılı Kurban Bayramı öncesinde “Kurbanım Kardeşime” sloganıyla başlattığı kurban kampanyasını kamuoyuna duyurdu. Dernek tarafından hazırlanan basın bülteninde, bu yıl özellikle kriz bölgelerine yönelik geliştirilen yeni yardım modelleri ve organizasyon detayları paylaşıldı.Kampanya kapsamında, başta Gazze olmak üzere ihtiyaç sahibi coğrafyalarda milyonlarca kişiye ulaşılması hedefleniyor. Bölgede yaşanan altyapı sorunları nedeniyle bu yıl ilk kez uygulamaya alınan “Konserve Kurban” modeli ise dikkat çekiyor.

Bu sistem sayesinde kesilen kurban etleri hijyenik koşullarda konserve haline getirilerek uzun süre muhafaza edilebilecek ve ihtiyaç sahiplerine düzenli şekilde ulaştırılabilecek.Yedi Başak yetkilileri, farklı ülkeler ve bölgeler için belirlenen hisse bedellerinin de bültende ayrıntılı şekilde yer aldığını belirterek, bağışçıların şeffaf ve güvenilir bir süreçle kurban ibadetlerini yerine getirebileceğini vurguladı.

Dernek açıklamasında, kurban organizasyonlarının sadece bir ibadet değil aynı zamanda küresel dayanışmanın önemli bir parçası olduğuna dikkat çekilerek, hayırseverler kampanyaya destek olmaya davet edildi.2026 Kurban Kampanyası ile birlikte Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, ihtiyaç sahiplerine umut olmayı ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Yedi Başak’tan 2026 Kurban Kampanyası: “Kurbanım Kardeşime”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Metropol Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes