1. Haberler
  2. Genel
  3. Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı oyuncuları EAFF Uluslar Ligi Turnuvası’na katılacak

Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı oyuncuları EAFF Uluslar Ligi Turnuvası’na katılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP (AA) – Gaziantep'teki Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı oyuncuları Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Uluslar Ligi Turnuvası'na katılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, daha önce de Ampute Futbol A Milli Takımına oyuncu gönderen Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı bu yıl da oyuncularını turnuvaya gönderecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, sporcuları tebrik ederek, "Kulübümüzün oyuncularının milli takıma seçilmesi bizleri gururlandırıyor. Onların sahada göstereceği mücadele, ülkemizin ve şehrimizin adını bir kez daha uluslararası arenada duyuracak." ifadelerini kullandı.

Sporculardan Fuat Taştan, Mert Yıldız, İbrahim Halil Esen ve Barış Telli ülkelerini Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Uluslar Ligi Turnuvası'nda temsil edecek.

Turnuva, 12-14 Eylül tarihleri arasında Trabzon'da gerçekleştirilecek.

Şahinbey Belediyespor Ampute Futbol Takımı oyuncuları EAFF Uluslar Ligi Turnuvası’na katılacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Metropol Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes