1. Haberler
  2. Genel
  3. Gaziantep’te demirciler kavurucu sıcaklarla mücadele ediyor

Gaziantep’te demirciler kavurucu sıcaklarla mücadele ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEP (AA) – Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı Gaziantep'in İslahiye ilçesinde demirciler, hem kavurucu hava hem de ateşin sıcaklığıyla zorlu mesailerini sürdürüyor.

Fevzipaşa Mahallesi'nde demircilikle uğraşan 65 yaşındaki Dede Cırnıoğlu, kavurucu sıcağa rağmen çalışarak ailesinin geçimini sağlıyor.

4 çocuk babası Cırnıoğlu, yaklaşık 47 yıldır sürdürdüğü mesleğinde balta, kazma, zirai alet tamiratı, bıçak işleri ve demir doğrama gibi işleri yapıyor.

Cırnıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Havanın sıcaklığı ile ateşin sıcaklığı karşısında yaklaşık 160 derecede ekmeğimizin hatırı için çalışıyoruz. İşimi zevkle yapıyorum" dedi.

Gaziantep’te demirciler kavurucu sıcaklarla mücadele ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Metropol Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes