Atatürk Mahallesi’nde bayanlara yönelik hizmet verecek yeni bir güzellik merkezi kapılarını açtı. Ramazan Sönmez, Rabia Unutan ve Rumeysa Sönmez kardeşlerin girişimiyle kurulan RS Bayan Kuaförü, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete başladı.


Nazım Gökçek Caddesi Buğra Apartmanı altı No:11 adresinde faaliyete geçen işletme; saç kesimi, bakım, röfle, ombre, sombre, gelin başı, nişan başı, profesyonel makyaj, keratin bakım, kaş-bıyık alma, manikür-pedikür, maşa, pres ve fön gibi geniş yelpazede güzellik hizmetleri sunuyor. Modern dekorasyonu ve deneyimli kadrosuyla dikkat çeken kuaför salonu, tüm işlemleri uygun fiyat politikası ile müşterilerine ulaştırmayı hedefliyor.

Açılış kurdelesini kesen Ramazan Sönmez, amaçlarının kaliteli hizmeti ekonomik şartlarda sunmak olduğunu belirterek, “Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek üzere yola çıktık. Salonumuza gelen her bayanı mutlu ve bakımlı şekilde uğurlamak istiyoruz” dedi.
Bölge sakinlerinden yoğun ilgi gören açılış, ikramlarla devam etti. RS Bayan Kuaförü, haftanın altı günü hizmet vermeye devam edecek.