Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle görev yeri değişen Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Erhan Birol, Nizip Ticaret Odası’na (NTO) veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, ilçeye sunduğu hizmetler dolayısıyla Başsavcı Birol’a plaket takdim edilirken, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekildi.Nizip Ticaret Odası Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri, görev süresini tamamlayan Başsavcı Erhan Birol’u ağırladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Nizip’in sosyal, hukuki ve ekonomik yapısı üzerine değerlendirmelerde bulunulurken, ilçede kamu kurumları ile iş dünyası arasında kurulan güçlü iletişim ve dayanışmanın önemi vurgulandı.
Ziyaretin sonunda, görev süresi boyunca Nizip’e yaptığı katkılar dolayısıyla Başsavcı Erhan Birol’a günün anısına plaket takdim edildi.Plaket töreninde konuşan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Başsavcı Birol’un görev yaptığı süre boyunca adaletin tesisi, huzur ve güven ortamının korunması adına önemli çalışmalara imza attığını belirtti.Özyurt, güçlü hukuk düzeni ve güven ortamının ekonomik kalkınmanın temel unsurlarından biri olduğuna dikkat çekerek, Nizip’in 166 milyon doları aşan resmi ihracat başarısında istikrarlı ve güvenli ortamın önemli pay sahibi olduğunu ifade etti.Başkan Özyurt, “İlçemize kazandırdığı kurumsal ve insani değerler için Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Erhan Birol’a teşekkür ediyor, yeni görev yerinde üstün başarılar diliyoruz. Nizip iş dünyası olarak kendisini daima güzel hizmetleriyle hatırlayacağız.” dedi.
Nizip Ticaret Odası yönetimi, Başsavcı Erhan Birol’a ilçeye sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür ederek, yeni görevinde başarı ve kolaylık temennisinde bulundu.


















