1. Haberler
  2. Genel
  3. GAZİANTEP-YAVUZELİ-ARABAN-BESNİ YOLUMUZUN 12,5 KM LİK KALAN KISMINA EYLÜL AYI İTİBARİ İLE BAŞLIYORUZ

GAZİANTEP-YAVUZELİ-ARABAN-BESNİ YOLUMUZUN 12,5 KM LİK KALAN KISMINA EYLÜL AYI İTİBARİ İLE BAŞLIYORUZ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplam 74 km uzunluğundaki Gaziantep -Yavuzeli- Araban-Besni yolumuzun tamamlanan 61,5 km’lik kesiminin ardından geri kalan 12,5 kilometrelik kısmının yapımına önümüzdeki Eylül ayı itibarıyla start veriyoruz.

Karayolları Genel Müdürlüğümüz ve ilgili firma yetkililileri ile bugün yaptığımız görüşme ve değerlendirmeler neticesinde geri kalan 12,5 kmlik kısmının yapımına Eylül ayı itibariyle başlayıp hızla tamamlama kararı aldık.

İlgili firma yetkilileri çalışma palanlarını tamamlayarak karayolları bölge müdürlüğümüze sundu.  

Mevcutta tek yol olan 12,5 Km’lik kesimin bölünmüş yol sathi kaplama yapılması için devam eden ihale kapsamında 2024 yılı sonu itibariyle Km:61+500 – 66+000 arasında toprak işlerinde çalışıldı. 

Yine yol çalışmamamız için engel teşkil eden TEİAŞ’a ait elektrik hatlarının deplasesi süreci tamamlandı.

Gaziantep -Yavuzeli- Araban-Besni yolumuzun proje toplam bedeli 509 milyon TL.

GAZİANTEP-YAVUZELİ-ARABAN-BESNİ YOLUMUZUN 12,5 KM LİK KALAN KISMINA EYLÜL AYI İTİBARİ İLE BAŞLIYORUZ
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Metropol Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes