1. Haberler
  2. Genel
  3. Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü Depremzede Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü Depremzede Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
327269dd b0ce 495c ac79 0d472ce335dd

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Nurdağı ilçesinde bulunan Hisar İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrenim gören depremzede öğrenciler için düzenlenen karne şenliğine katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.

f8114d75 92e5 4853 bf40 18c9d2f28d1d

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde organize edilen etkinlikte, öğrenciler, öğretmenler ve vakıf gönüllüleri bir araya geldi. Program, eğlenceli müziklerle başladı; oyun parkurları, çeşitli ikramlar ve geleneksel oyunlarla devam etti. Etkinlik boyunca çocuklar keyifli vakit geçirirken, günün sonunda unutulmaz anılarla karne heyecanını yaşadılar.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü Erdoğan Tunç, etkinliğin önemine ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu organizasyon aynı zamanda manevi bir dayanışmanın da göstergesidir. Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk bizler için en büyük ödüldür. Vakıflar Genel Müdürlüğü olarak sosyal sorumluluk bilinciyle bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

2b5f2992 7206 447e 9366 34693048b9a7

Söz konusu etkinlik, hem öğrenciler hem de katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü Depremzede Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Metropol Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes