Gaziantep iş ve esnaf camiasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Akdoğan’ın annesi, Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan’ın eşi Ayten Yüksel Akdoğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Merhum Ayten Akdoğan’ın vefatı, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini ve Gaziantep esnaf camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Kentin sevilen ve saygı duyulan ailelerinden birine mensup olan Ayten Akdoğan’ın cenazesi, yoğun katılımla gerçekleşen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze namazı, Gaziantep’in önde gelen ilim ehli hocalarından Mürşit Cevahir Hoca tarafından kıldırıldı. Dualarla uğurlanan Ayten Akdoğan için edilen helalliklerde, hayatı boyunca sergilediği tevazu, yardımseverlik ve aile değerlerine bağlılığı sıkça vurgulandı.
Gaziantep iş dünyasından birçok isim, oda başkanları, esnaf temsilcileri ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı.
Metropol Gazetesi olarak, merhumeye Allah’tan rahmet; başta Akdoğan ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.