1. Haberler
  2. Genel
  3. Mahbuba Antalya’da Göz Doldurdu

Mahbuba Antalya’da Göz Doldurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider İçecek Markası, Türkiye Hırdavatçılar Birliği Fuarı’nda İlgi Odağı Oldu

thumbnail 10

Aktürk Şirketler Grubu’nun güçlü markası Mahbuba, 08-11 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “Türkiye Hırdavatçılar Birliği” Fuarı’nda büyük ilgi gördü. Zengin ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Mahbuba standı, katılımcıların uğrak noktası oldu.

thumbnail 11

Gaziantep’ten dünyaya açılan Mahbuba; Osmanlı, dibek, menengiç, filtre kahve, cappuccino, salep, çay, toz içecek ve birçok ürün grubuyla fuarda damaklarda iz bıraktı. Fuara katılan çok sayıda ziyaretçi, markanın sunduğu farklı tatları deneyimleme fırsatı buldu.

Türkiye ve birçok ülkede adından söz ettiren Mahbuba, hızlı büyüme grafiğiyle dikkat çekiyor. 25.000 m² alana kurulu modern tesislerinde global üretim yapan Mahbuba marka, her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor.

Yarım asırlık tecrübeyi genç ekip enerjisiyle harmanlayan Mahbuba, liderlik hedefiyle emin adımlarla ilerliyor.

Mahbuba Antalya’da Göz Doldurdu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Metropol Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes