1. Haberler
  2. Gaziantep’te üniversiteler arası “Floor Curling Türkiye Şampiyonası” başladı

Gaziantep’te üniversiteler arası “Floor Curling Türkiye Şampiyonası” başladı

featured
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Ünilig kapsamında düzenlenen Üniversiteler Arası Floor Curling Türkiye Şampiyonası sone erdi. Dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi. ( Gaziantep Üniversitesi - Anadolu Ajansı )
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Ünilig kapsamında düzenlenen Üniversiteler Arası Floor Curling Türkiye Şampiyonası sone erdi.
Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada, kadınlar kategorisinde Gaziantep Üniversitesi birincilik elde etti.
Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda Erzurum Atatürk Üniversitesi ikinci, Nişantaşı Üniversitesi ise üçüncü sırada yer aldı.
Erkekler kategorisinde ise Batman Üniversitesi zirvede yer aldı. İkinci sırayı Nişantaşı Üniversitesi alırken, Erzurum Teknik Üniversitesi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
Dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Gaziantep’te üniversiteler arası “Floor Curling Türkiye Şampiyonası” başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Metropol Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes